Andrzej Orkan Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Za każdym razem kiedy uruchamiam gnome'a na ekranie wyświetla mi się napis: APLIKACJA nautilus NIEOCZEKIWANIE ZAKOŃCZYŁA DZIAŁANIE. Powiadomiłem programistów a jakże. Nawet zreinstalowałem nautilusa i wszelkie jego zależności (m. in gnome-session) za pomocą (_yum'a_ → yuma) ORT. Nic nie dało. Co prawda problem nie uniemożliwia mi pracy w FC i chyba w ogóle nic specjalnego nie robi. Ale może ktoś ma jakiś pomysł na naprawienie go? Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 co pokazuje Nautilus gdy odpalisz go z terminala? najpierw odpal jako user pozniej jako root Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Lipiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Słuchaj, najfajniejsze jest to że on działa kompletnie bez zarzutu Mogę go odpalać kiedy i jak tylko mi się podoba. Jedynym bugiem jest tu to, że po włączeniu systemu (sesja Gnome po zalogowaniu się - obojętne kto) - pojawia się w okienku ww. komunikat. Nic innego (złego) się nie dzieje. Pozdrawiam, Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Cóż, jedyne co możesz zrobić to chyba odnaleźć odpowiednią dyrektywę #error w źródłach i pozbyć sie jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi