mpaluch Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 czy ktoą mógłby mi powiedzieć jak zrobic dyskietkę startową do Fedora Core 4, albo dać mi już gotowe pliki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 czy ktoą mógłby mi powiedzieć jak zrobic dyskietkę startową do Fedora Core 4, albo dać mi już gotowe pliki ?? Zobacz tu. Uzywaj wyszukiwarki na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2005 ja bym spróbował zainstalować zainstalować gruba na dyskietce i ustawić w biosie start systemu z floppa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky2 Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 ja bym spróbował zainstalować zainstalować gruba na dyskietce i ustawić w biosie start systemu z floppa ALE JAK TO ZROBIĆ !!!! bo szukam już drugi dzięń i wwszyscy piszą o tym . i że to dobre i że to fajne tylko nigdzie nie ma instrukcji jak to wykonać. JAK SKOPIOWAĆ ISTNIEJĄCY GRUB NA FDD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 ALE JAK TO ZROBIĆ !!!! Rocky2 po pierwsze nie krzycz - używaj małych liter, polecam lekturę Regulaminu forum i odnośników w nim zawartych. Po drugie radzę skorzystać z wyszukiwarki (ew. google.pl z opcją wyszukiwania po tej domenie "site:fedora.pl") - temat dyskietki startowej był omawiany ze 2 tyg. temu najdalej. Generalnie - nie da się, bo jądro jest zbyt duże żeby zapakować na 1,44MB. Po trzecie czy masz FC4?? Bo jeśli nie, to popatrz na daty - ostatni wpis w wątku jest sprzed półtora roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juri Napisano Styczeń 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2007 proponuje sprawdzic syslinux /dev/.... http://syslinux.zytor.com czy ktoą mógłby mi powiedzieć jak zrobic dyskietkę startową do Fedora Core 4, albo dać mi już gotowe pliki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2007 jak kopiowac grub zainstalowany z dysku twarde na dyskietce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2007 Generalnie, obraz jądra począwszy od wersji 2.6 nie zmieściłby się na dyskietce. Próbowałem się bawić w to kiedyś i nie wyszło. Sam nawet kiedyś pisałem jakiś temat o tym. Wystarczy poszukać to dostaniesz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Waldo : Po drugie radze skorzystac z wyszukiwarki (ew. google.pl z opcja wyszukiwania po tej domenie "site:fedora.pl") - temat dyskietki startowej byl omawiany ze 2 tyg. temu najdalej. Generalnie - nie da sie, bo jadro jest zbyt duze zeby zapakowac na 1,44MB. Po trzecie czy masz FC4?? Bo jesli nie, to popatrz na daty - ostatni wpis w watku jest sprzed póltora roku. To niemozliwe . Ale bez kernela . pozniej na diskietce cos troche pojemnosci grub uruchamia kernela z dysku to dokladnie . male pojemnosci ;] Ktos ma linka do pobieranie z obrazu dyskietkiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi