pro7 Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 a wiec sciagnolem sobie plik et-linux-2.60.x86.run i teraz zauwazylem ze nie wiem jak ten plik odpalic, jak zainstalowac moja ukochan gierke. wiec prosze o pomoc ludzi madrzejszych odemnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 końcówka wskazuje na to, że to jakiś skrypt, ewentualnie spakowany instalator, który trzeba uruchomić; ale pewien nie jestem chmod +x et-linux-2.60.x86.run ./et-linux-2.60.x86.run jeśli to trzeba gdzieś zainstalować (do /opt albo /usr/local) i plik pochodzi z absolutnie zaufanego źródła to wpisz to samo, ale na roocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pro7 Napisano Lipiec 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2005 tak wlasnie robilem ale jak probuje to odpalic poprzez ./et-linux-2.60.x86.run to wywali mi bash: ./et-linux-2.60.x86.run: /bin/sh: bad interpreter: Text file busy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2005 wpisz sh et-linux-2.60.x86.run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pro7 Napisano Lipiec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2005 thx za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Lipiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2005 Mie chce zakladac nowego tematu, dlatego napisze tutaj. No wiec nie mam pojecia jak ta gre odinstalowac. Nie ma w jej katalogu zadnego skryptu uninstalll itp Wiec jezeli ktos moze mi pomoc to bardzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2005 Jak nie ma jak jest Tam gdzie ją zainstalowales tam jest skrypt uninstall, a chyba tylko ty wiesz gdzie ja instalowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi