beatl68 Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Zainstalowalem OO z ux.pl godnie z http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=6044 . Niestety w menu brak jest śladu po OpenOffice w wersji polskej. Proszę o pomoc. Ps. Zapomiałem dodać, że posiadam Fedorę 4 kurcze jak to dumnie brzmi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 (_sprubuj_ → spróbuj) ORT w oknie OOo dać narzędzia → opcje → ustawienia językowe i tam poustawiaj wszędzie polski powinno działać PS. Ja też mam FC4 i mi wszystko pięknie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Lipiec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Nie chcę żeby OO "afrykańskie" było po polsku tylko żeby w menu było polskie OO które zainsatlowałem z ux.pl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Nie napisałeś, czy używasz KDE, czy Gnome. Jeżeli Gnome, to nic nie zrobisz ew możesz potworzyć sobie aktywatory na biurku. Jeżeli używasz KDE, to wejdź w modyfikacjie menu i poustawiaj właściwe ścieżki dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Nie napisałeś jaki masz OO. Jeśli instalujesz 2.0 beta, czyli 1.9.xxxx i ściągnąłeś plik *tar.gz, to po rozpakowaniu będziesz miał podkatalog 'desktop-integration' a w nim kilka rpm-ów. Plik openoffice-redhat-menus-*.rpm rozwiąże chyba Twój problem. U mnie przynajmniej pomogło (z tym, że ja wciąż na FC3, ale to chyba bez znaczenia). Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi