@Kamills Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Jak przemieścić sie z WindowsMaker do KDE bo niemoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Pewnie się przelogować. Zainstalowałeś je w ogóle, czy tak, jak na tym D.? PS. KDE to nie jest jedyne słuszne środowisko graficzne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Lipiec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 (edytowane) jak sie przelogowuje to nie mam do wyboru KDE HAHA pewnie niemiałem wyboru co instaluje instalowąło wszystko Edytowane Lipiec 19, 2005 przez Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 jak sie przelogowuje to nie mam do wyboru KDE HAHA pewnie niemiałem wyboru co instaluje instalowąło wszystko Nie wiem, jaką masz wersje, ale w 9.2 można było wybierać pakiety. Zresztą, jak w każdym distro. Masz tam pewnie kdm/gdm, a ja ich nie lubie Dlatego moge polecić tylko 3 rzeczy 1. wywalenie ich i uruchamianie z konsoli. (wiem, wiem, pewnie niewykonalne ) 2. pomęczyć ludzi na http://forum.suse.pl/ 3. poczekać, aż się na forum znajdzie ktoś, kto spędził na tym systemie troche więcej czasu niż np. ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Lipiec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 To jest suse 9.3 instalowało wszystko z każdej płyty chyba sie przeżujce na Fedore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 chyba sie przerzuce na Fedore WOW Masz naprawdę piękne podejście do linuksa Zamiast poszukać, popytać, samemu popróbować, to lepiej zmienić distro n razy Nic dodać, nic ująć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Przeciez w SuSE jest Yast i tam masz na pewno wybor jakie srodowisko wybierasz do logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 albo /etc/sysconfig/desktop i tam zmień na KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 chyba sie przeżujce na Fedore Nie nazwałbym tego złym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Lipiec 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 Zainstaluje sobie fedore i bende miał też Suse Dzieki SebOOl za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi