lszk Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Czym można je otworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 TUTAJ koleś pisze, że otwiera te pliki xmms'em, może tobie się też uda Pozdrawiam. Gryhild EDIT Znalazłem coś jeszcze. W TYM MIEJSCU piszą nieco inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Lol, jak dla mnie to są pliki postscript otwierane np.: gv plik.ps A także wieloma innymi aplikacjami zazwyczaj używanymi po czytania .pdf'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Dzięki, działa. Nawet nie wiedziałem, że miałem tego gv w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Lipiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Do otwierania plikow .ps sluzy takze nowy evince. No i z lini polecen jest ggv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Gdy problem z rozszerzeniem masz, Na strone http://www.filext.com marsz, Tam odpowiedź uzyskasz, Na nurtujące Cię pytanie, Czym otworzyć to masz, Krótki wierszyk to był, Ale szybko sie zmył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Wiem, wiem. Znam stronke, w końcu sam raz o niej pisałem Byłem tam i tym razem, ale poza tym, że wyskoczyło mi, że jest post script, to nic więcej A akurat to wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi