cHawk Napisano Lipiec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2005 Elo, nie znalazłem takiego posta więc napisałem... ...przydały by sie tu opisy programów p2p, i ich konfiguracje... ...jestem zupełnie zielony ... (sam żadnego nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2005 Amule, azuresus, mldonkey, gift, phex i wiele wiele innych ... W każdej paczce są szukane przez Ciebie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cHawk Napisano Lipiec 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2005 ...mam problem zainstalowałem przed chwilą gnapstera...nie wiem gdzie on jest...instalacja chyba się udała...nie widziałem zadnych błędów...pogrzebałem po plikach i ani śladu....ale pisało coś o GNOM-ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Jeżeli nie chce Ci się ścierać, to instalnij aMule, to poprostu działa, no i pełno na necie opisów konfiguracji, w sumie to nie wile trzeba tam robić Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Jeszcze nie napisałeś, do jakiej chcesz sieci Do torrenta chyba na forum http://tdt.org.pl był opis konfiguracji na winde, ale niektóre są multiplatformowe (np. Azureus). Tak samo jest z amulem, który się identycznie konfiguryje, jak emula na windzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi