Gość Grabek Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 Jestem ciemny w (_linuxie_ → Linuksie) ORT mam go dopiero 3dni !! Problem polega na ty że niemoge zainstalować Mplayera Parsing package install arguments No Match for argument to mi wyskuje w yumie a inaczej nieumiejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 Dodaj odpowiednie repozytorium dla yuma. Przynajmniej sam poszukaj na forum, było miliony razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 eee... zaledwie tysiące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grabek Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 a macie jjakieś linki do tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=5702 Wklej to sobie do pilku yum.conf (wszystko). Potem pójdzie. Ja wczoraj zainstalowałem xine, nie ma problemu z czcionkami, kodekami, itp. przynajmniej jeśli chodzi o filmy DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 Ja mam najlepsze linki: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?act=Search http://www.google.pl/linux Ludzie!! Ile razy idzie powielać te same wątki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 @ lszk Podałeś najlepsze linki Tylko się tak nie denerwuj , każdy początujacy ma problemy MY jesteśmy na tym FORUM zeby tych probemów nie było !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 Ale od czegoś chyba tam na górze jest ten link o wspaniałej nazwie SZUKAJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grabek Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 zainstalowałem i teraz niechce sie włączyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 Serio? A nakładke zainstalowałeś? Uruchom z konsoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grabek Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 z konsoli tez (_niedziała_ → nie działa) ORT na fc3 nawet drukarka mi niedział nic (_niedziała_ → nie działa) ORT kompletnie jedyne co działa to xmms i kadu i amule heh chyba przesiade sie na xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi