wklaczynski Napisano Sierpień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2005 poszukuję programików umożliwiających konwersję z avi lub innych formatów do vcd lud svcd, może ktoś zna jakieś linki? Najlepiej do takich co posiadają gui lub plaginy do k3b? z gury → góry dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2005 OMG LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Sierpień 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2005 Pełno tam chłamu na winde i trudno cokolwiek znaleźć, a szkoda mi kompa żeby instalować ten bublowaty system! Może ktoś ma jakieś wskazówki na Linux → Linuksa -> Linux (rzeczownik nie żywotny, a poza tym nazwa własna wymusza użycie "Linux")? Jakieś nazwy itp... coś co się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Sierpień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2005 Witam Zobacz może o taki program Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 k3b posiada tą możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Sierpień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2005 k3b posiada tą możliwość u mnie teraz jedynie potrafi zrobić płytę, ale materiałem wejściowym musi być film skonwertowany do formatu vcd, chyba że jest jakiś plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi