Fedajkin Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Zainstalowałem torsmo, poczło bez problema (chyba) ale gdy wpisałem w terminalu ./torsmo nie aktywowało się tylko wywaliło mi: Bład w obliczeniach zmiennoprzecinkowych... Co muszę zrobić? Sensory mam zaplokowane bo gkrllem działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Pokaz co Ci wywalilo, ewentulanie uzyj innej wersji torsmo, moze ta co masz jest jakas beta albo cvs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Po pierwsze nie zaleca się puszczać jednocześnie gkrellm oraz torsmo (z przyczyn technicznych właśnie, pomijam już sens czegoś takiego skoro obie aplikacje służą do tego samego a torsmo na dodatek robi to lepiej). Podaj wersję oraz skąd instalowane... Zajrzyj również do configa, może yest coś namieszane (choć za bardzo nie wiem co mogłoby być)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 tzn. nie wiem czy to normalne, ale po zrobieniu make wszystko idzie i na koniec wywala, że nie znalazł pliku .torsmorc. Nie uzywałem w czasie odpalania tormso gkrellm, tylko poprostu dla sprawdzenia czy sensory dzialaja go wrzucilem co do wersji to jest to przedostatnia wersja bo ta ostatnia na głównej stronie nie chciała mi się ściągnąć.. P.S. Właśnie udało mi się ściągnąć 0.18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi