Fish Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Zainstalowalem fedore ustawilem konfiguracje.... i widze czarny ekran... i migajace kwadraciki na monitorze[pod ekranem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Zainstalowalem fedore ustawilem konfiguracje.... i widze czarny ekran... i migajace kwadraciki na monitorze[pod ekranem] hmm, opis twoj jest niejasny.. diodki monitora mrygaja, a obraz czarny? moze przesterowales monitor? jesli tak sprawdz xorg.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Opis problemu iście mistrzowski Podobne problemy zdarzają się przy ustawieniu zbyt dużej częstotliwości odświeżania ekranu, sprawdź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 No skoro pod ekranem mu coś miga to chyba ma jakiś equalizer postawiony pod monitorem i tam coś mryga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Na moje oko, to poprostu ustawiłeś za duzą rozdzielke/odświeżanie. Ja bym przeskoczył na konsole tekstową i się w xorg.conf pobawił. Niestety w F. (jak się ostatnio dowiedziałem) nie ma narzędzie xorgconfig, a szkoda, bo życie ułatwia. Więc pozostaje edycja ręczna. Jak czegoś nie wiesz albo coś, to wklej no tu wpisy z tego pliku odpowiedzialne za monitor. PS. I o co Ci chodzi, że coś mryga POD ekranem :?: PS 2. Grafa na pcie :?: Chociaż jakby była, to pewnie byś systemu nie zainstalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Ja sie ostatnio bawilem trzy dni z plikiem XFree86 (jeszcze) zebym mogl odpalic RedHata 6.1 na kompie o pieknej nazwie IBM PersonalCompuetr 350 GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 OFF TOP begin : plikiem XFree86 (jeszcze) Jakie jeszcze Debian (nie licząc sida) jeszcze oficjalnie na tym targa ;-) RedHata 6.1 Ja się nim u kumpla bawiłem i poległem ;-) (mam nadzieje, że to tylko z powodu, że to na starym laptopie było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi