jiliew Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Mam Divx-a z strumieniem audio DTS, jak go odtworzyć? Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 MPlayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Albo dowolny inny odtwarzacz filmów (oprócz Helix Playera i Totem-gst)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jiliew Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 W koncu mi się udało przy pomocy XINE, dzięki. Ja przedtem próbowalem mplayer i VLC, ale żaden nie chcial odtwarzać DTS. Jeżeli wiecie jak to zrobić w mplayer to bardzo proszę o pomoc bo jestem do niego przywiązany, pomimo, że do Xine nie mam zastrzeżeń, może z wyjątkiem zbyt małych napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi