Skocz do zawartości

Amule

dess

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Mam ogromną prośbe o napisanie mi komendami lub jakoś tam jak osłowi (aMule),bo nim jestem jak zrobić jakieś reguły czy coś tam żeby to działało!!

Dobra dokładniej chodzi o to żebym nie miał LowID w aMule!

Chciałbym dodać, że jest to dla mnie tak skomplikowane jak kobiety!

Aczkolwiek wydaje mi sie że trzeba udostępni ć jakieś porty tylko ajk to zrobić!

Jaestem za ruterem do którego nie mam dostępu! Mam FC4 i jestem zdesperowany :shock: !!!

Bardzo prosze o pomoc!!

Jaestem za ruterem do którego nie mam dostępu!

W takim razie sam nic nie zdziałasz ;) Co najwyżej możesz się do admina zwrócić, żeby Ci port(y) przekierował. (a mi mój ostatnio wszystko poblokował :/)

Jakbyś się przzypadkiem do niego dostał, to porty przekierowuje się tak → http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...=przekierowanie

A na kompie nic nie moge wprowadzić tak żeby coś zmienić ????

Bo nie mam admina tylko mamy we czterech wpiety net do jednego ruterka a nie mam dostepu bo jest on w firmie w ktorej pracuje i nikt ni mnie administruje!

Tzn moge nawet do niego podejsć dotknąć nawet pier...... ale nie znam i tak strony konf i nie wiem czy jest dostepna!

Tak dla wyjeśnienia jestem w Finlandii!! i nie wiem co i jak tu działa:(

Skoro jesteś za natem, to u siebie nic nie zmienisz. Musi to być na ruterze. Jak to jest router sprzętowy, to wchodziło się na niego przeważnie po jego ip na odpowiednim porcie*. A hasło ktoś musi znać, popytaj ;) Z kolei jeżeli to jest router software'owy, to robisz przekierowanie, jak w linku powyższym ;)

* czy jakoś tak, już nie pamiętam ;)

Router sprzętowy Zyxela prestige 600 series ale przez brame domylsna sie do niego niedostane bo przed chwila probowalem!

Pozatym mam taka jazde że nawet jeśli sie dostane to jak będzie po fińsku to nic nie zrozumie

będziesz miał po angielsku :>

sprawdź połączenie telnetem albo przez www na adres routera. Jeśli nikt nim nie administruje, to może hasło jest jakieś durne np:

admin

admin123

albo tylnia część ciała po fińsku :P

hmm a moze ktos wie dlaczego w amule mam LowId skoro w emule pod winda nie mialem tego problemu??

firewall Ci blokuje, albo źle ustawiłeś amula pod linuksem

sprawdź połączenie telnetem albo przez www na adres routera. Jeśli nikt nim nie administruje, to może hasło jest jakieś durne np:

admin

admin123

albo tylnia część ciała po fińsku :P

Ja miałem w swoim routerze hasło: passwd - być może zadziała Ci...

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...