Faust_ Napisano Sierpień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2005 Chcialbym wgrac sobie bootspalsha bo rhgb mi sie znudzilo, a bootsplash ma duuuuuzo fajnych theme. Wiem ze trzeba wgrac latke na kernel, rekompilowac jajo i na koniec wgrac bootsplasha. Nie stety nie moge nigdzie znalezc latek. na stronie bootsplasha sa dosc przestrzale. Co robić? Potrzebuje patchow na jajka z serii 2.6.12.x EDIT: Już znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2005 to ja może dodam fajny wątek z pokrewnego forum http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=...40fe6a9277e7260 najnowszy patchset jest do 2.6.11 i oczywiście jest między innymi bootsplash; trzeba przyać, że gośc odwala kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 Jakby co to łatki i sporo skórek są na bootsplash.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi