DEMON Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 tak zlekka zajzalem na gogle ale nieznalazlem w jaki sposob mozna zmienic ikone kosza na inną - moze ktos podzuci w wolnej chwili jakas rade jak to zobic - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 Ja CI raczej nie pomogę, bo nie zajmuję się takimi rzeczami (ładnie to nazywając), ale chyba ważne jest, jakiego menedżera okien uzywasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Maj 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 hmm pewnie i masz racje - powiem tak bo nie wiem uzywam tego jaki byl standartowo przy instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 Eh... chodziło mi raczej o środowisko graficzne (GNOME, KDE, Fluxbox, Xfce, IceWM, WindowMaker, Blackbox itd.) Przepraszam, że źle się wyraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Maj 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2004 oczywiscie gnome ale nadal stoje w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2004 Moze da sie jakos to wyklikac ale ja bym to zrobil tak ze recznie zmienil te ikonke. Tzn w katalogu /usr/share/pixmaps lub /usr/share/icons poszukal ikonki kosza ktorej uzywam i na jej miejsce skopiowal ta ktora mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Czerwiec 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2004 Najprosciej bedzie sciagnac zestaw ikon jakie Ci odpowiadaja - na sieci jest tego mnostwo - wystarczy poszukac w googla-ch Nastepnie musisz takowe ikony zainstalowac np: Menu ----> Preferencje -----> Motyw nastepnie klikasz szczegóły dotyczace motywów i w zakladce ikony dodajesz te wlasnie sciagniete, dajesz zastosuj (a chyba nawet same automatycznie sie zmienia) i juz mozesz sie cieszyc nowymi ikonkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Czerwiec 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2004 jezli chodzi o /usr/share/pixmaps i ten drugi katalog - to jak pobieznie przegladalem ale tam chyba (_niema_ → nie ma) ORT ikony kosza zeby podmienic - ale moze przeoczylem sprawdze jeszcze raz - a co do drugiej odpowiedzi - to jak uzyje motywu to zmieni mi wszystkie ikony w systemie a ja chce tylko tą jedna ale bede probowal i tak i tak dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi