lszk Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Stargałem sobie filmik z torrenta. Myślałem, że to jest zwykłe rmvb, ale jednak nie jest. Praktycznie niczym nie potrafie tego otworzyć. W vlc jest tylko dzwięk bez obrazu, mplayer się wiesza, a totem wypluwa Video codec 'H264' is not handled. You might need to install additional plugins to be able to play some types of movies No więc czytam jeszcze opis do tego torrenta i pisze, że wymaga tego, co w topicu. Pod winde jest do tego niby ffdshow, a pod linuksa? Nie myślałem, że jeszcze spotkam się z brakiem jakiegoś kodeka do filmów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 H264 to nowa technologia U mnie bez problemów śmiga na mplayer, który ma support dla tego formatu: Źródło A tutaj króciutki cytat: For some H264-encoded movies, you need version 1.0pre7 or higher. Version 1.0pre6 crashes at H264, depending on encoding settings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Dzięki, powalczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 dolocze sie do tematu... przeszukalem caly net, i nie znalazlem Opre7, wiec jak by ktos wiedzial/znalazl skad mozna go pobrac, to bylbym wdzieczny Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 dolocze sie do tematu... przeszukalem caly net, i nie znalazlem Opre7, wiec jak by ktos wiedzial/znalazl skad mozna go pobrac, to bylbym wdzieczny Pozdrawiam... Patt 1.0pre7 <- cyferka zero a nie litera "O". Teraz znajdziesz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2005 hehe... dzieki... Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi