MitS Napisano Sierpień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2005 Siema. Mam mały problem z obsługą plików mpeg, mpg oraz wma w programach totem i mplayer. Co mi polecacie aby to działąło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2005 Polecamy ściągnąć kodeki. Na około 6 tematów w tym dziale co najmniej jeden o tym wspomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 A mógłbyś podac nazwy tych kodeków (bo tego można było się domyślić że brakuje) najlepiej do mplayera, a do totema przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Bez bawenia sie w nazwy poszczególnych, stargał całą paczke z kodekami i walnij do /usr/lib/win32 → http://www.mplayerhq.hu Sorki, że nie podaje całego linka, ale coś mi obecnie ta stronka nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Cholera mi też nie działa ta strona, a i jeszcze jedno ... stargał całą paczke z kodekami i walnij do /usr/lib/win32 jak ja nie mam katalogu win32 to mam go utworzyć i kodeki będą czytane ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 stargał całą paczke z kodekami i walnij do /usr/lib/win32 jak ja nie mam katalogu win32 to mam go utworzyć i kodeki będą czytane ??? tak, na ogol w linuksie jest tak, ze jak w instrukcji jakiejs mowia zeby stworzyc plik XYZ a go nie ma to go trzeba stworzyc......... zreszta wystarczylo sprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 http://faq.fedora.pl/#installsoftware potem: yum --enablerepo=atrpms install w32codec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi