cHawk Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 http://xthost.info/cHawk1/sc.png <-- TU JEST SCREEN ...no więc tak, ikonke Kadu wywaliło na pulpit (1) ...w pasku nie ma....nie wiem jak to wytłumaczyć....koło Daty i Zegara są ikonki, tzn u mnie ichnie ma, powinna tam być np ikona Kadu, do niektórych programów ukazują się tam ikony, a ja ich nie mam, jak zauważyliście nie ma taiego paska który powinien oddzielać te ikony od tych drugich... ---> (2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Kadu>>Menu>>Zarzadca Modulow>> (najprawdopodobniej) zaladuj "docking" i "x11_docking" i restart programu... Co do drugiego Twojego problemu to nie wiem o co chodzi... Gnome jest jakis dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cHawk Napisano Wrzesień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 mam załadowane...to KDE jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 mam załadowane...to KDE jest dziwny Post na forum Kadu o problemach ladowania ikonki Kadu w traju, szczegolnie w Gnome [nie sugeruj sie koncowka URLa, to nie ja tak napisalem na Gnoma ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Wrzuć na panel aplet "Obszar powiadamiania" (P-klik na panel > Dodaj do panelu... > Obszar powiadamiania) i zrestartuj X-y (lub całego kompa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi