marco81 Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Witam Poradzono mi instalacje najnowszej wersji Fedory - FC4 Wcześniej miałem zainstalowaną FC2 - i chodziła bez problemu Prosze o wszelkie uwagi, sugestie, problemy jakie mnie napotkają przy instalacji i konfiguracji FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 A czy warto przesiadać się ze starego malucha na jakiś nowy samochód ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Dylemat mógłbyś mieć gdybyś był szczęśliwym użytkownikiem FC3 z pełną aktualizacją, z FC2 na FC4 jak najbardziej warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 fedora extras, jedyny powod Prosze o wszelkie uwagi, sugestie, problemy jakie mnie napotkają przy instalacji i konfiguracji FC4 a to to jest smieszne... na forum uderzaj z konkretnymi problemami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Prosze o wszelkie uwagi, sugestie, problemy jakie mnie napotkają przy instalacji i konfiguracji FC4 poczekaj troszke... wlasnie zagladam w swoja szklana kule... widze ze bedziesz mial problemy ale... czekaj czekaj... chyba nie przy instalacji tylko pozniej <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 Warto, jeżeli Twój komp ma na to parametry. Mam w firmie kilka kompów i na dwóch "dziadkach" została Fedora 1, gdyż juz Fedora 2 zwyczajnie nie pozwalała normalnie pracować. No chyba, ze w samym tekscie bez środowiska raficznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 eee opowiadasz ja zainstalowalem niedawno FC 4 (oczywiscie Fluxbox i powylaczane niepotrzebne uslugi na wstepie) na Pentium 233MMX, 64 MB RAM, dysk 6 GB i chodzi, no moze nie bajecznie ale bylem zdziwiony, bo nie zacina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi