popell Napisano Wrzesień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2005 poszukuję osób znających się na piłce nożnej którzy znają się trochę na zarządzaniu forum którzy chcieliby zostać moderatorami zgłaszajcie się u mnie na gg pod numer 6801007 lub piszcie tutaj :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 poszukuję osób znających się na piłce nożnej którzy znają się trochę na zarządzaniu forum którzy chcieliby zostać moderatorami Moim zdaniem nie można tak wybierać moderatorów. Aby nim zostać, potrzebny jest odpowiedni charakter (nie mówię o sobie): spokój, opanowanie, nadludzka cierpliwość, chęć poprawy własnej polszczyzny, rzeczowość, co najmniej skromna wiedza o tym, co się moderuje itp... Długo można wyliczać. IMBO najlepiej poczekać aż się forum rozkręci i do paru miesiącach wybrać spośród userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 spokój, opanowanie, nadludzka cierpliwość Zdążyłem zauważyć że masz krew zerówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Wrzesień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 w sumie i mascję tyle że miałem moderatorów tylko mi winda nawaliła i pouciekali jednym słowem dlatego szukam zostałem ja i kolega sami se nieporadzimy przynajmiej jeszcze jedna osoba jest nam potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 W naszym pięknym kraju wszyszcy znają się piłce, polityce i medycynie gorzej z zarządzaniem forum. Daj linka do tego forum, chętnie zajrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Wrzesień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 masz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Daj linka do tego forum, chętnie zajrzę. też bym poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 hattrick.mocny.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Wrzesień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Moim zdaniem nie można tak wybierać moderatorów. Heh mi kiedyś też tak ktoś modera zaproponował (zresztą chyba nie tylko mnie) ;P Gdyby nie to, że tam nie ma co moderować, to by nawet fajnie było ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Moim zdaniem nie można tak wybierać moderatorów. Heh mi kiedyś też tak ktoś modera zaproponował (zresztą chyba nie tylko mnie) ;P Gdyby nie to, że tam nie ma co moderować, to by nawet fajnie było ;-) Też tam moderuję, ale pod inną ksywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Frodo Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 to ja znam się na piłcze no i na forach tez poprosze o linka(zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi