MitS Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Witam! Mam takie pytanie: Robię przykładowo jakiś program w C++ i kompiluje go tak: g++ -o program program.cpp i moje pytanie: czy jest coś takiego jak windowsowskie cionio.h ?? Moje drugie pytanie: jaka jest komenda by wyczyścić ekran (windowsowskie borlanda clrsrc(); ) Będe wdzieczny za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 [ciach]czy jest coś takiego jak windowsowskie cionio.h ??[ciach]cionio.h? a nie conio.h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 clrscr rzeczywiscie nie dziala:) najprostszym sposobem jest wstawic odpowiednia ilosc nowych czystych lini:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 1. Był topic, w którym odpowiadałem na to pytanie (wyszukiwarka). 2. system("clear") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Jeżeli zastosujesz stdio.h to robisz printf("\e[H\e[2J"); , przy iostream.h cout<<"\e[H\e[2J"<<flush; Powinno zadziałać najwyżej ci komp wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Wrzesień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Ok działczy Dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi