jmail Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 witam! stawiam ostatnio pierwsze kroki w świecie UNIXów wybrałem dystrybucję PLD ponieważa taka jest dostępna na wydziale na którym się uczę. zainstalowałem wszystko pięknie. byłem pod wrażeniem samego siebie (pierwszy raz nie wywaliło mi windy ) niestety zjawił się problem. obecnie po zalogowaniu mniej więcej z częstotliwością ok 1 minuty (środowisko graficzne) wywala mi informację proszę zrekompilować jądro może mnie ktoś oświecić co się może dziać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 jak to wywala? pojawia się okienko? uruchamia się terminal? drukuje? co prawda testowałem PLD tylko jakieś 2 tygodnie, ale może to problem ogólnolinuksowy i jakoś zgadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 Wysowa sie talez napedu CD a na nim rozbrykane bajty skanduja: "Rekompilacja albo smierc!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmail Napisano Październik 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 grasnal -> :rotfl: a na poważnie. pojawia się okienko z informacją że nastąpił wewnętrzny bład systemu proszę zrekompliować jądro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Jakiego PLD używasz i na jakim jajku ? Jaką masz karte graficzną i czy masz stery firmowe czy nie ? Uaktualiniłeś system ? No i jeszcze z jakich repozytoriów (_kożystasz_ → korzystasz) ORT ? Pozdrawiam. A i dodam, że ja teraz używam PLD 2.0 i nie mam takich errorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi