Sand-fly Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 Czym moze byc spowodowane wieszanie sie openoffica ? Wystepuje to gdy wklejam zawartosc jakiejs strony do niego ? Czy macie jakas alternatywe ? Czy pomoze zakup pelnej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 Wystepuje to gdy wklejam zawartosc jakiejs strony do niego Co i gdzie kopiujesz do writera calc'a ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Zakup? Jeśli chcesz wspomóc finansowo jakąś firmę, to możesz i tak zrobić, ale ja bym polecił na początek aktualizację systemu (o ile jeszcze tego nie zrobiłeś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Czym moze byc spowodowane wieszanie sie openoffica ? Wystepuje to gdy wklejam zawartosc jakiejs strony do niego ? Czy macie jakas alternatywe ? Czy pomoze zakup pelnej wersji ? ile masz RAMu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Mam 512 MB RAMu . dzis zaktualizowalem linuksa i nie wiem jeszcze czy to pomoglo. Wiesza sie podczas kopiowania zawartosci strony WWW do OpenOffice. (CTRL+A, CTRL + C potem CTRL + V i sie wiesza. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 czy wiesza sie caly system czy tylko sam office? Czy jestes w stanie w momencie zwiechy zobaczyc obciazenie procka, pamieci i wyswietlic liczbe procesow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 wiesza sie sam office inne pulpity dziala ok . nie potrafie sprawdzic obciazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi