wisniadnb Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 proste pytanie gdzie sa paczki z yuma ..bo robiłem update i 400Mb paczek sciagneło i nie chciałbym ponownie sciagać poniej wystaczyło by yum localinstall nazwa_paczki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 /var/cache/yum/nazwa_repo/packages Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 halo halo nie rób tak uruchom yuma jeszcze raz a on bedzie wiedział ze są te paczki w cache , i pobierze to co brakuje nawet będzie wyświetlał ze ma zamiar pobierać wszystkie i musisz mu pozwolić a pobierze te brakujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisniadnb Napisano Październik 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 ta ta... ale co jak bede formatował bo korde → kurde mplayer cos mi nie che działac i nie wiem czemu ...i trzeba chyba bedzie po 4 miesiacach formata zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 wtedy to już będzie FC5 albo 900MB do pobrania . Ale jeśli będziesz rozsądnie administrował systemem to przez bardzo długo (nawet jeśli zdarzy sie problem z mplayerem) nię bedziesz musiał niczego formatować. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 Stef napisano 7.10.2005 - 21:11 wtedy to już będzie FC5 Stef nie rób jaj , yum nie jest taki gupi jak masz odpowidnią fedore(fedora-release) to ci co innego nie pobierze oczywiście jak nie masz włączonych development, extras-development zle przeczytałem , sam FC5 nie moge się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 nie miałem zamiaru Miałem na myśli że za 4 miesiące kiedy to niby miałby sie popsuc mplayer wyjdzie już pewnie FC5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 wiem , kiedy to wreście nastąpi FC5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 ta ta... ale co jak bede formatował bo korde mplayer cos mi nie che działac i nie wiem czemu ...i trzeba chyba bedzie po 4 miesiacach formata zrobic To, że nie działa jakaś aplikacja to najgłupszy możliwy powód do formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 korde → kurde mplayer cos mi nie che działac i nie wiem czemu .. To weź wywal ~/.mplayer, a jak nie pomoże to dopiero reinstalka (pakietu ofkoz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi