Fatal@Error Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 Chłopaki krotko i zwieźle prosze o odpowiedz będe dzwieczny jak w temacie chodzi o FC czadzymy 4 Chciałem kumplowi zrobic zrzutki co by sie nie męczył w instalacje a miał spox zainstalowaną FC czadzymy 4 pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 Nic nie rozumiem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 ja mniej wiecej rozumiem nigdy nie robilem czegos takiego i tego pomyslu ktory podsune nie sprawdzalem, ale mozesz samemu sprobowac w trakcie instalacji mozesz przelaczyc sie na konsole oraz wydac polecenia: $ xwd -display :0 -root >image$n.xwd $ convert image$n.xwd image$n.jpg zobacz na jakiej konsoli uruchomiona jest anaconda i zamiast ":0" wpisz ta konsole, poza tym mozesz sobie zmienic format pliku na np. png itp. niestety nie wiem czy powyzsze polecenia sa dostepne w trakcie instalacji sposob dziala natomiast przy zainstalowanej Fedorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Zobacz strone tutaj tam sa zrzuty ekranu roznych dystrybucji, choc nie ma pokazanej instalacji FC (kiedys bylo), ale sa tez distro Fedoropodobne i jest tam pokazana instalacja. A tutaj jest podrecznik instalacji wjezyku angielskim razem z zrzutami ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Ah już wiem o co chodzi... Cóż, mi udało się jedynie dojść do "tekstowych zrzutów ekranu", wszystko zapisywało się do pliku Na graficzny zrzut nie mam pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Cóż, mi udało się jedynie dojść do "tekstowych zrzutów ekranu", wszystko zapisywało się do pliku to napisz jeszcze w ktorym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Cóż, mi udało się jedynie dojść do "tekstowych zrzutów ekranu", wszystko zapisywało się do pliku to napisz jeszcze w ktorym miejscu Nie rozumiem? EDIT: aha, screen przy instalacji, myślałem, że chodzi o zrzut trybu tekstowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Nie rozumiem? ja zrozumialem ze robiles screeny przy instalacji tekstowej, dlatego sie pytam gdzie zostaly zapisywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 A tutaj jest podrecznik instalacji wjezyku angielskim razem z zrzutami ekranu. Thx za info ale mi ono nie jest ptrzebne to dla lolków Nie zrozumiales ja chce tylko print screeny zrobic jak instaluje swoja fedore bo mam tyle myków ze instaluje tylko to co potrzebuje, bote wszytkie opisy to standartowe instalacje czyli to mojemu kumplowi nie pomorze → pomoże, a chce go nauczć porządnej instalacji od razu zeby sie nie pinkolil z tym Juz sie z tym uporałem thx ludziska za info głównie @perl-u wielki cmok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Ale jeśli robiłeś screeny podczas instalacji to pochwal się jakim sposobem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 ja robiłem zdjątka http://informatyka.suski.org/linux/fc4-lap...aptop/base.html Ale troche nieudane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi