webon Napisano Październik 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2005 Witam gftp umiera jak wysyłam kilka tyś. plików i nie zawsze chce mieć włączoną konsole. Jest jescze jakiś inny w miare dobry klient FTP? Jakiego klienta polecacie? AxY FTP raczej tez odpada ma podobne problemy. Z gory dzieki za wskazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2005 Może krusader (nakładka na mc) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Październik 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2005 dziękie nawet mam go zainstalowanego przetestuje go do ftp. Dziwi mnie fakt ze tak malo jest klietów do ftp pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT szukałem w sieci ale najlepszy jaki widzialem do tej proy to gftp ktory jest w standardzie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2005 Dziwi mnie fakt ze tak malo jest klietów do ftp pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT szukałem w sieci ale najlepszy jaki widzialem do tej proy to gftp ktory jest w standardzie. słabo szukałeś! zajrzyj TUTAJ , ale i tak korzystam tylko z gftpa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2005 Przyjemnie używa się klienta wbudowanego w GNOME: menu Miejsca → Połącz z serwerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Październik 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Dzieki jest tego troche tylko ze zawsze na 1 miejscu jest gftp ktory ma chyba sporo bledow przy wiekszej ilosci przesylanych plikow. Przetestuje reszte programow krusader wypadl najlepiej aby sie tylko tak nie wieszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi