Faust_ Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 Wszystko się zaczęło od tego, że chciałęm zdradzić moją FC4 z Freebsd 5.4. Ząłem instalacje, rozpoczęło się kopiowanie pakietów, i nagle sysinstall się wysypał bo płyta była porysowana. Więc chciałem wrócić do FC4, pod pq w windyie przeformatowaem partycje (identzcyne jak na fc4), pq pryz otwarciu wywali jakis blad, nie wiem czy to wazne, dalem zebz naprawil, potem korzystajac z Knoppixa przywrocilem fc4 z obrazu. I teray pojawia sie problem z torsmo, kiedy chce go uruchomic wyskakuje blad: Blad w obliczenia zmiennoprzcinkowych. Co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 Błąd stary, rozwiązania brak. Może spróbuj zainstalować inną wersję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Październik 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 Zmieniłem wersjęz 0.18 na 0.17 i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 To dobrze Chyba będzie trzeba zmianę wersji wrzucić jako solution w butraq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi