bartoszmilewski Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Witam pracuje na fedora Core 4 i chcialem sobie zmienic skina w GNOME sciagam skina jest on spakowany w tar.gz i nie wiem jak go zainstalowac w tym srodowisku czy trzeba go rozpakowac czy jak? bede wdzieczny za info jak tego dokonac. Druga sprawa obecie okienka w GNOME nie maja toolbara tak jak w windowsie i za kazdym razem gdy wchodze do katalogu itp zawartosc ich otwiera sie w nowych oknach. Jak zrobic by zawartosc katalogow otierala sie w tym samym oknie i by byl pasek narzedzi typu "Wstecz" itd (toolbar) mam nadzieje ze jasno napisalem i nie bedzie problemu ze zrozumieiem o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 jeśli to skórka z art.gnome to wystarczy rozpakować do katalogu ~/.themes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmilewski Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 tak dokladnie to z gnomelook.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Co do pytania nr 2 to tak: Otworz okno i w zakladce "edycja" wybierz "preferencje". Nastepnie zakladka "zachowanie" (druga od lewej, bo nie wiem w jakim jezyku masz Fedorke) i tam zaznacz : "otwierania w oknie przegladarki". Zobacz takze jeden z "najczesciej czytanych newsow" na tym forum " http://www.fedora.pl/index.php?option=cont...task=view&id=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi