Skocz do zawartości

Co Linux Ma W Sobie Czego ....... Nie Ma

Boxer1987

Rekomendowane odpowiedzi

2.Jest płatny i wszystkie do niego programy także

Tak? Wielu twórców freeware'u, a nawet wolnego oprogramowania na tę platformę zapewne bardzo by się zdziwiło.

a zna ktoś darmową cedege

Elvis zna, ale się nie przyznaje.

WineX z CVS-a :]

WineX już dawno zmienił nazwę na właśnie Cedega. happy.gif

Mnie osobiscie Linux zauroczyl tongue.gif Komputer mam juz bardzo dlugo i zaluje ze kiedys ktos zamaist dosa nie zainstalowal mi "pingwinka". No teraz juz tego niestety nie da sie cofnac pozostaje jedynie nadrobic zaleglosci wink.gif

Sama idea Linuksa, wolnego oprogramowania jest czyms swietnym i sam system przynosi wiele. Choc tak jak ktos zauwazyl nie ma sensu na sile rezygnowac z systemow M$ bo co jak co ale ma pewne cechy ktorych systemy z pod znaku pingwina nie dogonia.... Sam osobiscie musze miec drugi system ze wzgeldu na to ze w chwili obecnej nie mam mozliwosci uruchomienia ani skanera ani drukarki poza MS Na granie w Linuksie nie narzekam bo za czesto tego nie robie, zreszta tak jak wspominalem zawsze jest winda...

To co juz wielokrotnie podkreslalem to brakuje mi IDE do C++. Sa dobre srodowiska ale zaden nie umywa sie do VS... Wolalbym zeby byl jeden naprawde dobry niz kilka (jak jest to w chwili obecnej) slabiej opracowanych.