milan Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 WineX z CVS-a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 2.Jest płatny i wszystkie do niego programy także Tak? Wielu twórców freeware'u, a nawet wolnego oprogramowania na tę platformę zapewne bardzo by się zdziwiło. a zna ktoś darmową cedege Elvis zna, ale się nie przyznaje. WineX z CVS-a :] WineX już dawno zmienił nazwę na właśnie Cedega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 Mnie osobiscie Linux zauroczyl Komputer mam juz bardzo dlugo i zaluje ze kiedys ktos zamaist dosa nie zainstalowal mi "pingwinka". No teraz juz tego niestety nie da sie cofnac pozostaje jedynie nadrobic zaleglosci Sama idea Linuksa, wolnego oprogramowania jest czyms swietnym i sam system przynosi wiele. Choc tak jak ktos zauwazyl nie ma sensu na sile rezygnowac z systemow M$ bo co jak co ale ma pewne cechy ktorych systemy z pod znaku pingwina nie dogonia.... Sam osobiscie musze miec drugi system ze wzgeldu na to ze w chwili obecnej nie mam mozliwosci uruchomienia ani skanera ani drukarki poza MS Na granie w Linuksie nie narzekam bo za czesto tego nie robie, zreszta tak jak wspominalem zawsze jest winda... To co juz wielokrotnie podkreslalem to brakuje mi IDE do C++. Sa dobre srodowiska ale zaden nie umywa sie do VS... Wolalbym zeby byl jeden naprawde dobry niz kilka (jak jest to w chwili obecnej) slabiej opracowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 dobra dobra ale prawie wszystko na Winde jest PŁATNE Elvis zna, ale się nie przyznaje a ty może Znasz jakiś link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 WineX z CVS-a :] WineX już dawno zmienił nazwę na właśnie Cedega. Ale na CVS jest jeszcze WineX:] Okrojone źródła. I o tym właśnie pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 dobra dobra ale prawie wszystko na Winde jest PŁATNE tak ale komputer do użytku domowego oparty na systemie windows można przygotować płacąc tylko za sam MS Win. Jak komuś stawiam windowsa cały pozostały potrzebny soft ściągam/szukam za pośrednictwem tej strony http://wilk13.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 dobra dobra ale prawie wszystko na Winde jest PŁATNE Co to znaczy "prawie wszystko"? Gdyby tak wyliczyć, to pewnie by wyszło, że jednak większość jest darmowa... Elvis zna, ale się nie przyznaje a ty może Znasz jakiś link Np. http://po_7_nie_kradnij.com/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi