Skocz do zawartości

Wine I Internet Explorer

Stef

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem, nawet bez problemów, ogólnie raczej działa. To jest program się uruchamia nawet, usiłuje załadować wskazaną stronę, nigdy nie robi tego do końca, ale to pół biedy. Sęk w tym że o ile onet to jeszcze otworzy to już innej stronki niekoniecznie.. mieli mieli, udaje że ściąga i d*pa.

Lokalnych plików w ogóle nie otwiera, albo się wykłada albo łączy sie ze stroną domową..

A ja chciałem sobie życie ułatwić i wiedzieć jak mi sie strona będzie wyswietlać w ie, ma ktos jakiś pomysł?

Stef

Właśnie dowiedziałeś się jak będzie wyświetlać biggrin.gif

A już na poważnie to dwie sprawy. Po pierwsze z mojego doświadczenia wynikia, iż strona poprawnie wyświetlana na Operze również odpowiednio wygląda w nIE - approx. w 70%. Oczywiście nie dotyczy to staroci ramek oraz css2, którego nIE nie wspiera w ogóle biggrin.gif A po drugie spróbuj na vmvare.

Właśnie dowiedziałeś się jak będzie wyświetlać biggrin.gif

Śmieszne, qurde śmieszne rolleyes.gif

Ściagam triala, ale miałem cichą nadzieję że da się obejść bez instalacji całego Windows.. dry.gif. No ale jak to się mówi trudno, powalczę jeszcze trochę. W każdym razie dzięki za odpowiedź.

Stef

Edit: wgrałem inne klucze rejestru i jakoś działa, ale z Vmware i tak powalcze w wolnej chwili.. smile.gif bo mi coś nie wszystko renderuje. Ale proteza jest smile.gif.

Edytowane przez Stef

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...