W8_4_me Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Istnieje cos takiego dla fedory jak FlashGet albo cos podobnego?? Jak sie nazywa paczka? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Jest KGet w KDE, w Firefoxie, Mozilli i Operze są wbudowane menadżery pobierania plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Kiedyś używałem Downloader for X. W trybie tekstowym używam wget. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Jest jeszcze bardzo przyjemny gwget. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Axel też dobry (konsolowy). PS. http://www.rwo.pl/zamienniki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 prozilla (konsola) też bardzo dobra , jest w extras yum install prozilla wersja 1.3.7.4 daje nam możliwość pobierania plików wiekszych niż > 2GB od 200% do 300% szybsze pobieranie polecenie w terminalu proz opcje proz --help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 Istnieje jeszcze bardzo prosty i intuicyjny gFTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 ProzGUI http://prozilla.genesys.ro/?p=prozgui Działa w Fedorce paczka zrobiona Alienem z prozgui_2.0.5betaa-3_i386.deb alien -r prozgui_2.0.5betaa-3_i386.deb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ars Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Kiedyś używałem Downloader for X. W trybie tekstowym używam wget. chyba jednak nablizszy flashgetowi jest Downloader for X jedyne chyba co tu nie wystepuje to to, ze nie mozesz nadac priorytetu zasyanemu plikowi, ale jest chociaz mozliwosc kolejkowania plikow do pobrania i wg mnie przydatna opcja podczas sciagania a mianowice czy ma uzywac do zasysania lacza w opcji min, sredniej, czy max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Prozgui i prozilla są Download Acceleratorami dla mnie najszybciej pobierajacymi, tak samo uzywałem wget , d4x one nie są takie szybkie Ciekawy temat na "Polskim Forum Linuksowym" http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=...853a#msg_181825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi