rebelek Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 http://actsofvolition.com/images/screensho..._on_fedora2.png Jak odpalili Photoshopa na Fedorze? Probowal ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Mi się udało na FC3 pod CrossOverem. Ale chodziło parszywie (pewnie za słaby komp). I tylko wersja 7. Photoshop CS nie chciał. Ale podobno nie chodzi nikomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Więc tak ja uruchamiałem photoshopa na FC3 i obecnie na FC4 posiadam Photoshop 6.0 bo wersja 7.0 się uruchamiała pod crossoverem, chodziło przyzwoicie, ale np. malowanie czegokolwiek itp działąło jak to mój poprzednik określił: parszywie, lecz 6.0 elegancko chodzi Wine lub crossover. Nawet na cededze uruchamiałem 7 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k300i Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Zeby nie zakladac nowego tematu. Photoshop (6.0.1 CE) sie elegancko zainstalowal pod wine. Ruszyl, chodzil. Wczoraj. Dzis juz nie rusza. Wywala okienko bledu w momencie kiedy na splashu tytulowym jest "inicjalizacja". Terminal pokazuje w momencie zwiechy: [adam@covenant Photoshop 6.0.1 CE]$ wine Photoshp.exe fixme:font:WineEngRemoveFontResourceEx :stub fixme:font:WineEngRemoveFontResourceEx :stub any ideas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpin19 Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Mnie udało się odpalić Photoshop'a CS na wine 0.9.19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 alpin19 CS2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 no nie jak sie uda CS2 pod FC5 odpalic to bede w siudmym niebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqers Napisano Listopad 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2007 Ja bezproblemowo odpaliłem CS`a pod F7 z wine 0.9.48 tylko trochę muli przy odpalaniu, ale to pewnie dlatego, że tylko 512 MB ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2007 Ja bezproblemowo odpaliłem CS`a pod F7 z wine 0.9.48Pewnie dlatego, że posty powyżej Twojego są sprzed roku Od tego czasu pojawiło się już parę wersji wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 bez sensu pracowac na photoshopie pod linuxem ... od tego jest gimp / pixel itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 od tego jest gimp / pixel itpAFAIK pixel to jeszcze bardzo młody i niestabilny produkt. W każdym razie sypał się strasznie jak go testowałem. No i nie będzie wolny i nie będzie za darmo po wyjsciu z fazy beta, a jak miałbym płacić, to już te 400,- PLN wolałbym za Adobe Photoshop Elements wywalić. Ale GIMP, szczególnie w wersji najnowszej 2.4.1 wygląda bardzo korzystnie. Chociaż niestety do PSa mu jeszcze daleko, ale w dobrym kierunku idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi