@Sorror Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Eh, po awarii systemu znów potrzebuję transset, niestety jak babcię kocham, wszystkie znane mi źródełka się zdezaktualizowały. Tak więc jeśli ktoś ma namiary (nie na -df) byłbym wdzięczny... A nawet zahostuję dziada, bo widzę iż wymiera w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Hmm... Nigdy nie używałem tego, więc to rozwiązanie może być błedne, ale nie możesz po prostu ściągnąć ich z CVS-a? http://cvs.freedesktop.org/xapps/transset/ * cvs -d :pserver:[email protected]:/cvs/xapps login * [No password needed, just press return] * cvs -d :pserver:[email protected]:/cvs/xapps co transset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Z cvsa próbowałem w pierwszej kolejności Nie wiedzieć czemu po prostu się nie łączy. Znajomy ściągnął za mnie i właśnie mi wysyła -> jak dostanę wrzucę na server i wyedytuję któregoś posta z przyklejonego wątku o transparencji w linie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi