@WalDo Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 No i w zasadzie wszystko w o co chciałem zapytać mieści się w temacie Zainstalowałem sobie OOo z najnowszego pakietu wygenerowanego przez ux.pl. Z jednej strony jestem im bardzo wdzięczny, że nie musze własnymi rękami polonizować aplikacji. Z drugiej strony niestety ich autorskie splash screeny, które dołączyli do aplikacji są po prostu żenujące i bardzo chciałbym je zamienić na te oryginalne, które graficznie są o niebo lepsze (nie na darmo wygrały konkurs ) Przeszukałem już dysk na wszelkie sposoby, znajduję ikony do OOo, ale nigdzie nie widzę splashy. Może ktoś wie jak nazywają się (chociaż część nazwy) obrazki, o których piszę? czy to nie jest, nie daj Boże, wkompilowane do modułów OO? Pozdr, W. [Edit] OK. Już znalazłem - intro.bmp w podkatalogu 'progam' OOo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 A dlaczego nie instalowales za pomoca yuma. Ja zrobilem w ten sposob i wszystko jest po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 U mnie OO z Ux.pl koszmarnie długo się uruchamiał. Ten zainstalowany yumem, jak radzi !Ci, jest szybszy i po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 A poza tym po co sobie zycie utrudniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 U mnie OO z Ux.pl koszmarnie długo się uruchamiał. Ten zainstalowany yumem, jak radzi !Ci, jest szybszy i po polsku. Chciałbym sie dowiedziec w jakim sposobem masz polski interfejs użytkownika i polski help ???? Instalacja yumem zawsze mi instaluje wersję z angielskojęzycznym interfejsem. Zmieniałeś coś w plikach konfiguracyjnych ze masz polski czy moze coś dociągałeś specjalnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 Przeszukaj forum. Instalowałem; yum install langpack.pl_PL lub jakoś tak. W każdym razie gdzieś jest w dziale programy. Już znalazłem: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...0&hl=openoffice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi