jojent Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 wyśledziłem i mam nadzieję że ktoś oprócz mnie to przetestuje http://zerowing.idsoftware.com/linux/quake4 ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2005 po walce z WoW'em nie predko bede mial sily na kwaka S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2005 Ja już dawno przetestowałem Śmiga nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 jakich sterow do grafiki uzywasz (no i jaka kartwa oczywiscie ) S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 GeForce 6800 GT, stery najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 A możecie coś przybliżyć na temat tej gierki, jak to wypada w porównaniu z q3a, głównie chodzi o grywalność, w porównaniu do dooma 3 i Halfa 2 Słyszałem, że ma mniejsze wymagania jak doom3, więc może nieco lepiej się w to będzie grało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyr4x Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Uruchamiasz tą grę z dvd czy jakoś da się zamontować obraz mds? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 czy jakoś da się zamontować obraz mds? Nie da się zamontować, bo to windowsowy format - wymysł dla Alkohola 120%. PS. Piractwo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2005 jzk źciągnąć Demo Quaka 4 z ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake4/ bo musze wpisać hasło i log in skąd je (_wziąść_ → wziąć) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Grudzień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2005 A to dziwne, bo ja wchodzę i ściągam bez żadnego hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 mój kumpel tez a ja nic tylko twardo Login i Hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 To może skożystaj z innego linku, z resztą ten oficjalny ma słaby transfer. Ja kożystałem z tych: ftp://217.30.208.125/GameDemos/Quake4/quake4-linux-1.0-demo.x86.run ftp://203.59.27.132/games/idstuff/quake4/demo/quake4-linux-1.0-demo.x86.run http://files.ausgamers.com:85/downloads/113494356/quake4-linux-1.0-demo.x86.run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi