Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 bardzo bym byłwdzieczny bo mam problemy ze znalezieniem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 TU masz jakies 14 milionow stron.. Albo moze zacznij od wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 TU masz jakies 14 milionow stron.. Albo moze zacznij od wiki to pokaz mi gdzie na jakiejs stronie jest cos konkretnego madralo ! Ja prosilem o pomoc a nie jakies głupie teksty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 pomoc? zadaj konkretne pytanie i czekaj ..... S> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 tak jak w temacie ;/ myslałem ze sie kapniesz ! Ale chyba mi nie wyszło !1 WIEC TAK JAK W TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Wszyswtko Na Temat Fedory !, Wszyswtko na temat fedory !!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Wszystko na temat fedory to w większości wszystko na temat linuksa. Chcesz żeby Ci streścić wszystkie polecenia i co z tym można zrobić,albo wyłożyć kawa na ławę jak zainstalowac i jak skonfigurować??? A może jeszcze napisać dla Ciebie pliki konfiguracyjne? Masz google, masz wiki, masz duuużo rozwiązanych problemów na forum. Czytaj i ucz się , sam próbuj, a jak Ci sie nie chce to wróć do Windy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 ja pier..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisze prace na temat linuksow !! I potrzebuje wszystkiego o fedorze !!!!!!!!! zadnych kodow ! Tylko kiedy powstał plusy i munusy itd !!!!!!!! KUMASZ?????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 ooo kolega wreszcie sprecyzował Historia Fedory potrzebna koledze Proszę bardzo: http://fedora.redhat.com/about/history/ Poza tym polecam poszukać w necie na pewno znajdzie się więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 a cos po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 A po polsku to w kazdej książce o Fedorce masz historię. Zajrzyj do empiku Poza tym w googlach też jest opcja wyszukiwania tylko po polsku. Ta praca to na informatykę w gimnazjum????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Skąd się ten palant wziął?!? Wszystko na temat fedory od zaraz dla jasnie pana! To sobie poszukaj!!! Nie jesteś kasiastym klientem w restauracji, tylko początkującym, a wręcz zacofanym znawcą czegokolwiek więc dziękuj za to, co ci ktoś podsunął. Jakbym był moderatorem tego forum to już by cię tu dawno nie było! Stop chamstwu! Pozdrawiam wszystkich kulturalnych forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bieri Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 wal sie na ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 No i tym sposobem sam sobie kłodę pod nogi rzuciłeś. Czy myślisz że teraz ktoś bedzie chciał Ci pomóc? Zastanów sie nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Mała rada dla Bieri - trochę kultury. No i nie oczekuj, że ktoś wszystko zrobi za ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi