Levitacorpus Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 czesc wszystkim..wiecie co??mam problem..zainstalowalem jave ..zrobilem dowiazanie..a i tak kiedy wchodze na strone testowa czy na kurnik wyswietla sie komunikat o braku tej wtyczki...!!! ktoś zna jakies rozwiązanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 owszem - trzeba zainstalować javę i zrobić dowiązanie; wynika z tego, że pewnie coś namieszałeś, albo to wina jakiejś literówki; gdybyś mógł odtworzyć dokładnie, krok po kroku, co już zrobiłeś to byłoby łatwiej pomóc nawet nie wiadomo jaką masz wersję Fedory i jakej przegląradki używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levitacorpus Napisano Listopad 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 a wiec.. mam fedore core 4. przegladarke firefoxa. ZROBIŁEM WSZYSTKO IDEALNIE KROK PO KROKU 15 RAZY SPRAWDZILEM. według opisu ze stronki www.linuxdlafirm.pl/content/view/643/544/1/2/ i największa jazda to to...że nawet kiedy kończyłem robiąc dowiązanie pisało ze obydwa pliki istnieją...i ten oji.so dowiązany i libsjavaplugin. siet...według tego opisu należało wyłączyć firefoxa i włączyć ponownie uczyniwszy to troszke sie wkurzyłem wchodząc na kurnik, bo znów ujrzałem ze brakuje tej cholernej wtyczki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Nie mam czasu sprawdzac teraz zrodla z ktorego korzystales, opis przedstawiony tutaj dzialal ZAWSZE (przynajmniej dla mnie) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpe Napisano Listopad 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2005 a w Firefoxie w opcjach masz wlaczona Jave? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasiak Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Przylaczam sie do kolegi ktoremu java nie dziala Mam firefoxa 1.0.7 Java 1.5 zrobione dowiazania wszystko tak jak zawsze, czyli powinno dzialac, a nie dziala Ktos juz sie z tym spotkal ? na forum firefoxa ludzie maja podobne problemy, ale ie ma konkretnej odpowiedzi. System Fedora Core 4 Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi