Faust_ Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Mam problem z logiem nv. Komputer zatrzymuje się na nim dośc długo. Sterownik binarny, mam własne niepowtarzalne jajko, więc nie mogę zainstalować drivera z livny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Spróbuj dopisać w xorg.conf Option "NoLogo" "true" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Zamiast logo mam czarny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Bo "No logo = True" wyłącza tylko logo Nie wiem jaka jest przyczyna zwisu, ale może jest coś w /var/log/messages? Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Wow, ale treściwa odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 mam własne niepowtarzalne jajko, więc nie mogę zainstalować drivera z livny. Możesz. Trzeba było zrobić RPM-a z jajkiem, a sterowniki z livna przekompilowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2005 Moje jajo jest tak niepowtarzalne, że jest właśnie w rpm. Nie wiedziałem tylko, że sterownik z livny możena przekompilować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2005 Wow, ale treściwa odpowiedź z kogoś wziąłem przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi