mlodziq Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Witam od tygodnia posiadam auroxa 11 (jest to moj pierwszy linux ) doszedlem do wniosku ze trzeba zainstalowac stery do karty no i zaczolem szukac po necie informacji. Zdziwilo mnie to ze znalazlem kilka wersji instalacji, jedni pisali cos o aktualizacji jadra a inni jeszcze inne bajki Wiec zwracam sie do was z prosba o instrukcje zainstalowania poprawnie sterow Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Łopatologicznie poszukaj opisu na forum auroxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 Albo na tym forum, było sporo. Dopiero jak coś Ci nie wyjdzie to napisz a my spróbujemy pomóc Tutaj coś jest Tutaj też coś No i tutaj. Jeszcz tu W tym miejscu też Już więcej mi się nie chciało szukać i wklejać. Luknij do wyszukiwarki a pewnie coś znajdziesz Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2005 od tygodnia posiadam auroxa 11 (jest to moj pierwszy linux ) jeśli to kupiłeś - na płycie DVD z dodatkami jest bardzo fajny skrypcik, wystarczy uruchomić i samosie zrobi, w instrukcji jest napisane co i jak a jeśli masz tylko cztery płyty to polecam http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=...c8dceedc32f230c ; kopalnia wiedzy o Auroksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodziq Napisano Listopad 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2005 Łopatologicznie poszukaj opisu na forum auroxa Tam tesz sie zapytalem ale z tego co wiem to Aurox jest na fedorze wiec tutaj tez sprubowalem sie zapytac a co do reszty uzytkownikow dzieki za pomoc ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi