pniowek Napisano Marzec 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 to i mi może ktoś pomoże.. przesiadłem się z f11 na f12, niestety Preferencje zostały okrojone i nie ma w nich opcji Okna (gnome-window-properties), Menu główne i innych. pytanie: gdzie moge ustawić w f12 zwijanie /rozwijanie się okien po kliknięciu na pasek okna, ? oraz gdzie i ustawić śledzenie aktywnosci okien pod kursor ? (nie wiem czy dobrze to opisałem) chodzi mi o to by okna stawały się aktywne automatycznie bedąc pod kursorem (meczy mnie klikanie na nie by zacząć pracę) bedę wdzięczny (a dodam że mam gconf-editor ew., czy należy instalować cały compiz?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2010 yum install control-center-extra może ci pomoże, nie wiem. Ale na pewno compiz nie ma nic wspólnego z tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniowek Napisano Marzec 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2010 pomogło dziękuję pakiet został zaktualizowany i choć wpisanie jego nazwy w terminalu krzyczało że go nie ma to pojawiło się Okno w Preferencjach czyli git! bo o to mi chodziło i ulubione ustawienia znowu funkcjonują pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi