pablosz Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Jak zainstalowac wtyczki mp3 w rythmbox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Jak zainstalowac wtyczki mp3 w rythmbox? yum install gstreamer-plugins-extra-audio Musisz mieć włączone repo rpm.livna.org - zajrzyj do http://faq.fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Raczej yum install gstreamer-plugins-mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Raczej yum install gstreamer-plugins-mp3 Kto co lubi, zapewniam, że mój sposób też jest dobry. [pat@pat ~]$ rpm -qa|grep gstreamer gstreamer-0.8.10-1 gstreamer-plugins-0.8.8-9 gstreamer-plugins-extra-audio-0.8.11-0.lvn.2.4 [pat@pat ~]$ rpm -qi gstreamer-plugins-extra-audio Name : gstreamer-plugins-extra-audio Relocations: (not relocatable) Version : 0.8.11 Vendor: Livna.org RPMS x86_64 Release : 0.lvn.2.4 Build Date: czw 27 paź 2005 20:58:05 CEST Install Date: nie 13 lis 2005 11:25:48 CET Build Host: work.thl.home Group : Applications/Multimedia Source RPM: gstreamer-plugins-extra-0.8.11-0.lvn.2.4.src.rpm Size : 142768 License: LGPL Signature : DSA/SHA1, pią 28 paź 2005 09:13:04 CEST, Key ID 71295441a109b1ec URL : http://gstreamer.freedesktop.org/ Summary : extra audio plugins for GStreamer. Description : This package contains extra audio plugins for GStreamer, including - gsm decoding - faad2 decoding - mad mp3 decoding - lame mp3 encoding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Wzorowałem się na FAQ, faktycznie tę paczkę zastąpiła "gstreamer-plugins-extra-audio". :/ Vendor: Livna.org RPMS x86_64 Ooo, masz nowego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Wzorowałem się na FAQ, faktycznie tę paczkę zastąpiła "gstreamer-plugins-extra-audio". :/ Można to łatwo sprawdzić poleceniem [pat@pat ~]$ rpm -q --obsoletes gstreamer-plugins-extra-audio gstreamer-plugins-mp3 [pat@pat ~]$ ------- Vendor: Livna.org RPMS x86_64 Ooo, masz nowego kompa. Kompa mam już od października, chwaliłem się już na forum. Eh, nic się nie da ukryć (: . W sumie nienajlepszy, teraz wybrałbym innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi