Skocz do zawartości

Kadu I Przepełnienie Czego :(

MitS

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko jest jedno ale :]

Te osoby do których wysyłam jakiś tekst czy coś od innych osób normalnie dostają sad.gif a ode mnie nie bo wyskakuje ten błąd...

Może to jest spowodowane zapchaną historią u mnie w komunikatorze ??

Bo mam dużo wpisów a nawet bardzo dużo i zastanawiałem się jak się czyści historię.

Powie mi ktoś smile.gif ????

Chyba zrobili to umyslnie wiadomo ze na swieta kazdy wysla jakies zyczenia... Moze chodzilo zeby nie zapchac serwera...

Z tego co pamiętam to przy każdych Świętach ten problem się pojawia sad.gif do tego ich regulamin... szkoda pisaćsad.gif

• 1 month later...

to sprawdz u siebie kazalem kumpeli wyłączyc gg na chwile i zaczołem wysłac jej wiad i jak włączyła to doszło jej wszstko sprawdzicie u siebie pewnie u was bedzi etak samo trzeba jeszcze by sprawdzic komus wysłac na wyłączone gg i wyłączyc swoje kadu tez smile.gif ale jak narazie działa rolleyes.gifph34r.gif

a czy nei łaska doczytać że wiadomości sa blokowane podczas różnego rodzaju świąt a nie 2 miesiące po fakcie ? tak btw. gg team wprowadziło "rewelacyjne innowacje antyspamowe" dzięki którym za konferencję na gg można dostać bana na wysyłanie wiadomości na kilka godzin...ROTFL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...