MitS Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Witam mam mały problem gdy próbuje do kilku osób wysłąć parę rzeczy na gg to u jednych się to udaje a u drugich wyskakuje komunikat: Skrzynka odbiorcza kontaktu jest pełna. Wiadomość nie zostanie dostarczona. Co mam robić ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Chyba nic nie możesz zrobić (moższ tylko czekać aż ktoś odbierze te wiadomości i opróżni skrzynkę) prócz zmiany komunikatora (i zachęcenia do tego kolegów) na np. coś opartego o Jabbera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Grudzień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Tylko jest jedno ale :] Te osoby do których wysyłam jakiś tekst czy coś od innych osób normalnie dostają a ode mnie nie bo wyskakuje ten błąd... Może to jest spowodowane zapchaną historią u mnie w komunikatorze ?? Bo mam dużo wpisów a nawet bardzo dużo i zastanawiałem się jak się czyści historię. Powie mi ktoś ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Tym to na pewno nie jest spowodowane. A aby wyczyścić historie, to klikasz na usera prawym i dajesz wyczyść historię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolik Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Administratorzy serwera gadu gadu zablokowali wysyłanie wiadomosci do osob ktore sa w trybie offline. Jedyna co pozostało to poczekac az odblokuja..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Grudzień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 aaaaaa no właśnie ten problem był jak ja wysyłałem wiadomości do osób niedostępnych Dzięki za wyjaśnienie Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Chyba zrobili to umyslnie wiadomo ze na swieta kazdy wysla jakies zyczenia... Moze chodzilo zeby nie zapchac serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Chyba zrobili to umyslnie wiadomo ze na swieta kazdy wysla jakies zyczenia... Moze chodzilo zeby nie zapchac serwera... Z tego co pamiętam to przy każdych Świętach ten problem się pojawia do tego ich regulamin... szkoda pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 A o której to zrobili, bo ja dziś (24.12.2005) ok. 13:00 rozmawiałem przez GG (przy użyciu Kadu) z jednym gostkiem, który miał status 'Niedostępny' i wszystko było OK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2005 No to jak rozmawiales z kims kto byl niedostepny tzn. ze byl niewidoczny Oni zablokowali funkcje przechowywania wiadomosci na ich serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 z tym sie nic nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koral_wz Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 ja to zrobrobiłem tak ze wyłączyłem w kadu zeby czekał na potwierdzenie dostarczenia wiadomosci tylko teraz tak mysle czy te wiad dochodziły teraz tak pmyslalem jak bede w domu sprawdze czy dochodzą czy poprostu nie dostarczane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Na moje oko male szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koral_wz Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 to sprawdz u siebie kazalem kumpeli wyłączyc gg na chwile i zaczołem wysłac jej wiad i jak włączyła to doszło jej wszstko sprawdzicie u siebie pewnie u was bedzi etak samo trzeba jeszcze by sprawdzic komus wysłac na wyłączone gg i wyłączyc swoje kadu tez ale jak narazie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Luty 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 a czy nei łaska doczytać że wiadomości sa blokowane podczas różnego rodzaju świąt a nie 2 miesiące po fakcie ? tak btw. gg team wprowadziło "rewelacyjne innowacje antyspamowe" dzięki którym za konferencję na gg można dostać bana na wysyłanie wiadomości na kilka godzin...ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi