Technoboy Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Zainstalowalem sobie FC4 i nie dziala mi EKG, jak chce sie polaczyc to mi wyskakuje ze nie moze znalezc serwera, mimo ze serwer dziala bo sprawdzalem z drugiego kompa. Przeinstalowalem EKG i to samo. Czego to moze byc przyczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 może firewall blokuje? nie wiem na jakim porcie działa gg, może masz zablokowany? warto zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technoboy Napisano Grudzień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 otworzylem port (8074:tcp) ale nadal nie moge sie polaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 zobacz "service iptables stop" i wtedy spróbuj się połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technoboy Napisano Grudzień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 niestety nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[hUbi] Napisano Grudzień 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2005 stworz ekg.conf a w nim pododawaj kolejne serwery gg: server 217.17.41.82 ... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi