InIrudeBwoy Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Poszukuję takich książek w każdej postaci (pdf, doc itd., wydania drukowane też mile widziane). ”Hurtownie danych. MS SQL Server 7.0. Przewodnik techniczny” Jake Sturm “Fast track to MDX” Mark Whitehorn, Mosha Pasumansky, Robert Zare “MDX Solutions: with Microsoft® Sql Server Analysis Services” George Spofford “Building a better data warehouse” Don Meyer, Casey Cannon “Building the data warehouse” William H. Inmon „MS SQL Server dla każdego” Richard Waymire, Rick Sawtell “SQL dla każdego” Rafe Coburn “The Intranet Data Warehouse: Tools and Techniques for Building an Intranet-Enabled Data Warehouse” Richard Tanler “SQL Server 2005 Revealed” Tony Bain, Robin Dewson “A First Look at SQL Server 2005 for Developers” Bob Beauchemin, Niels Berglund, Dan Sullivan “Providing OLAP to User-Analysts: An IT Mandate” - E.F. Codd, S.B. Codd and C.T. Salley Bardzo bym był wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 google wylaczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 google wylaczone? uwierz mi, że przeszukałem dużo stron z torrentami oraz amule, i nie dałem rady znaleźć...znalazłem mnóstwo innych książek ale intersują mnie te konkretne. a zanim będe kupował może znajdzie sie ktoś kto ma do odsprzedania jakąś, to by trwało szybciej niz przesyłka ze stanów na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 Spróbuj poprzez MHAS, większość powinna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 Spróbuj poprzez MHAS, większość powinna być. chodzi Ci o program ze stronki DSTRCTR_TEAM Na zagranicznych stronach zaprzestałem poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 na helion.pl jest „MS SQL Server dla każdego” Richard Waymire, Rick Sawtell za 110zł i "SQL dla każdego” Rafe Coburn za 59zł ale rozumiem że nie chcesz płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 na helion.pl jest „MS SQL Server dla każdego” Richard Waymire, Rick Sawtell za 110zł i "SQL dla każdego” Rafe Coburn za 59zł ale rozumiem że nie chcesz płacić no wiesz, w ostateczności szczerze mówiąc to nie chcę kupować tych wszystkich książek, na tych dwóch aż tak mi nie zależy, bo już te rozdziały mam częściowo napisane... dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 Spróbuj poprzez MHAS, większość powinna być. chodzi Ci o program ze stronki DSTRCTR_TEAM Na zagranicznych stronach zaprzestałem poszukiwań. Ano ten, i nie jest to program Więcej info jest na forum projektów haxite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 (edytowane) ok ja tam cos zassałęm z tej stronki i zacząłem to oglądać. to forum (_przejżę_ → przejrzę) ORT w poniedziałek może trzeba sie zabawić dzięki ok, sprawdziłem co to takiego jest i ciekawa inicjatywa. Niestety nie mogę nic wyszukać w tym systemie, każde zapytanie ma wynik 0. Czy wymagane jest cos więcej niż rejestracja na stronce mhas? czy muszę cos udostępniać? nic w dokumentacji nie piszą na ten temat. Edytowane Styczeń 10, 2006 przez InIrudeBwoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi