uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 ekhem... bardzo ladna twarzyczka --- powiedz gwiazdorowi zeby tyle piwa nie pil razem z !Ci (mowie o FCOD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 a dziekuje a gwiazdorowi nic mowic nie bede, boc to brata starszego pouczac nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 wiem ze nie wypada szwedac sie po nie swoim FTP, ale ladnych fotek tez tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 skoro wiesz, ze nie wypada, to czemu tak czynisz? nieladnie ee no mozliwe, mam tam maly balagan wiec cos sie moglo zapodziac jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 ja na niepoukladane pliki mam ~/Burdel a szwedalem sie bo chcialem zobaczyc czy hostujesz jakies WWW mowie o fotkach z koncertu jakiegos i z komorki jakies smieszne ujecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 wiem ze nie wypada szwedac sie po nie swoim FTP, ale ladnych fotek tez tam masz Po pierwsze to mój serwer, a po drugie nie FTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 jakos mi sie przyjelo ze FTP to tez okreslenie skladowiska plikow- takiego smietnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 ja na niepoukladane pliki mam ~/Burdel a szwedalem sie bo chcialem zobaczyc czy hostujesz jakies WWW mowie o fotkach z koncertu jakiegos i z komorki jakies smieszne ujecia wwrrr a koncert to Punky Reggae Live, z farben lehre na scenie :> i nie jakis, tylko swietny czlowiek wybiera ladne zdjecie, to zaraz sie dogrzebia do tych najglupszych link na ten srw to byl nieprzemyslany krok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 e tam nieprzemyslan- po prostu zly dobor plikow na serwer http://156.17.100.89/~krzys/naszaklasa2b.t..._zoom&Itemid=57 tyle moich fotek ile chcesz na poczatku widzialas kilka, to juz mnie rozpoznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Jezu, jaki jestem stary... a jeszcze niedawno bylem taki mlody :/ My Photo zdjecie w miare aktualne z dyplomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Jezu, jaki jestem stary... a jeszcze niedawno bylem taki mlody :/ My Photo zdjecie w miare aktualne z dyplomu E tam. Stary nie jestes. Wygladasz na młodego Witam serdecznie naszą nową forumowiczkę W koncu przydaloby sie moje foto, nie? W poniedziałek będzie, kiedy to z uosiem się spotkam na żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 czekaj no czekaj, tylko rogi podostrze to daniel bedzie mial dwie dziurki w twarzy na wylot i bedzie foto ;P a na serio to nie wiem czy mi starszy da komorke ;P SE P910i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 czekaj no czekaj, tylko rogi podostrze to daniel bedzie mial dwie dziurki w twarzy na wylot i bedzie foto ;P a na serio to nie wiem czy mi starszy da komorke ;P SE P910i... Uosie są niebezpieczne Mają ostre rogi zapewne Dlatego: STRZEŻMY SI WSZYSCY UOSIA DYREKTORA!!! Stary musi ci dac komorke!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 ...pod schodami? rolnikos, idz ty sie lepiej polem zajmij. a na mnie to szykuj cegly z ruin (pamietasz moje teksty "o skutecznych rad sposobie"?) -- dac == pozyczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 ...pod schodami? rolnikos, idz ty sie lepiej polem zajmij. a na mnie to szykuj cegly z ruin (pamietasz moje teksty "o skutecznych rad sposobie"?) -- dac == pozyczyc No. Cegły juz uszykowane. Zniszczymy tych windziarzy !!! Chcesz to ci moge pomoc kopac ziemniaki z babcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi