lmatys Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Jak w temacie, czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat jakiegos dobrego, darmowego softu dla fedorki ze skanerem dzialajacym rowniez w tle? Pozdrawiam. Ł.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 jeżeli tak już dla świętego spokoju go potrzebujesz to skocz do empiku i w ostatnim Linux Magazine przeczytaj artykuł o antywirusach na linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 ClamAV. Do serwerów poczty. Więcej nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smopi Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Jest już dostępny pod Linuksa popularny (z platformy Windows) AVG Anti-Virus Free Edition. Możecie go poprać ze strony: link Ja, pod FC4, zainstalowałem wersję dla RedHat. Działa! Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Nie dziękuję AVG Free Edition is for private, non-commercial, single home computer use only. AVG Free Edition has the following limitations: * AVG Free Edition cannot be installed on server operating systems (such as Windows Server 2003), nor can it be used for the scanning of network drives. * Scheduling options in the AVG Free Edition are very limited (only one scheduled update per day, one scheduled scan per day etc.). * AVG Free Edition receives updates via a lower priority service. Priority updating via ultra reliable Akamai servers is only available for purchased products. * AVG Free Edition does not offer advanced testing options, such as automatic healing, password-protected archives reporting, adjustment of scan process priority and many others. * AVG Free Edition has no technical support! ClamAV nie ma takich ograniczeń. PS: Może mnie ktoś oświecić dlaczzego mój poprzedni post został skasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi