cosmo Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Witam, Szukam programu do robienia czegoś w rodzaju zrzutów ekranu. Nie koniecznie musi być to zrzut całego ekranu ale właściwie chodzi mi o zrzut z tej części, którą zaznaczyłem. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 chodzi mi o zrzut z tej części, którą zaznaczyłem. A to duże utrudnienie zrzucić całość a potem przyciąć np.GIMP-em Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Styczeń 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 A to duże utrudnienie zrzucić całość a potem przyciąć np.GIMP-em Jeśli się robi to dużą ilość razy to czasowo to duże utudnienie Dlatego pytam czy jest taka możliwość niekoniecznie cały program może jest już gdzieś taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Do kde jest dołączony taki programik, tylko cholera zapomniałem jak się nazywa. Może on robić zrzut tego co sobie zaznaczysz, również z jakimś tam opóźnieniem Musisz sobie poszukać, nie pamiętam jak to się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 ksnapshot, scrot, import -window root plik.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi