uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 cos mnie dreczylo na tym forum. juz wiem ze chodzilo o brak takiego tematu, gdzie mozna by pogadac o d*pie marynii, o sniegu a drzewach itp --- popieracie ten pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Czateria czynna jest całą dobę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 mi raczej chodzi o przeniesienie IRCa na forum- cos w tym stylu http://maxituning.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=852 komu chce sie czytac 292 strony topiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 mi raczej chodzi o przeniesienie IRCa na forum- cos w tym stylu http://maxituning.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=852 komu chce sie czytac 292 strony topiku? IMO takie tematy jedynie poważanie obciążają bazę danych. Natomiast kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji, a znalezienie frajera, który by to czytał jest wręcz niemożliwe. Dlatego postaram się, żeby tutaj takich nie było. Jeśli ten się rozrośnie to zamknę lub usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Narazie wolna amerykanka tworzy sie tutaj. Aż mnie korci, żeby ją skończyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Narazie wolna amerykanka tworzy sie tutaj. Aż mnie korci, żeby ją skończyć ^^ Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Ludzie chcą sobie pogadać to od razu zamykać chcecie może w ogóle usuncie forum bo to obciąża kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Ludzie chcą sobie pogadać to od razu zamykać chcecie może w ogóle usuncie forum bo to obciąża kompa Do rozmowy są IM i IRC, forum ma takowy kanał. Nie jestem zwolennikiem zamykania tematów ale jeśli nic nie wnoszą na forum, to jaki jest ich sens? Popieram ideę Hyde Parku i chyba tylko dlatego ten temat istnieje, ciekawe jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Rowniez jestem przeciw zakazywaniu takich tematow. Mozna zawsze zaczac od nowa taki watek ewentualnie tamten usuwajac. Takie calkowite zakazywanie i rozmowy na tematy OT sa.... no krotko mowiac bedziecie mieli wiele lat na emeryturce na krytykowanie owczesnej mlodziezy ("...za moich lat..." itd)... Dajcie mozliwosc wypowiedzenia swoich pogladow nie wazne na jaki temat. Wiem ze to forum tematyczne, ale nie mniej jednak niech ta spolecznosc ma ze soba cos wiecej wspolnego jak tylko system z pod znaku pingwina. Oczywiscie mam pewne ale zeby nie zasypywac ciagle forum tego typu rzeczami ale mysle ze taki jeden watek co jakis czas moze nie spowoduje rozsypki serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 31, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 chopaki, posluchajcie i ocencie http://www.lowrider.pl/nyguz-nisko.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomh Napisano Luty 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2006 Witam Znalazłem miejsce gdzie mogę podziekować za inne różne tematy, które zostały poruszone. Powstrzymuję się od piasania postów ponieważ wiele tematów (problemów) zostało poruszonych wcześniej (mniej lub więcej ale po przeczytaniu jakoś sobie radzę). Nie chcąc natomiast naruszać sensu danego tematu nic nie piszę. Tutaj mogę jeszcze raz podziękować, że odpowiadacie nawet na "głupie" pytania i prośby o pomoc. Początkującym i młodym ludziom to bardzo potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 Alez nie ma za co.... od tego jestesmy.... (ale bez przesady, google i forumowa szukajka dziala) ---- feuntf ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 Co do forumowej szukajki, to różnie, szczególnie jeżeli chodzi o takie rzeczy jak k3b, yum, rpm i tym podobne. No ale co tam, zawsze można sobie inaczej radzić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 No w googlu site:forum.fedora.pl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi