Skocz do zawartości

Wolna Amerykanka

uosiu

Rekomendowane odpowiedzi

mi raczej chodzi o przeniesienie IRCa na forum- cos w tym stylu

http://maxituning.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=852

komu chce sie czytac 292 strony topiku?

IMO takie tematy jedynie poważanie obciążają bazę danych. Natomiast kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji, a znalezienie frajera, który by to czytał jest wręcz niemożliwe. Dlatego postaram się, żeby tutaj takich nie było.

Jeśli ten się rozrośnie to zamknę lub usunę tongue.gif

Ludzie chcą sobie pogadać to od razu zamykać chcecie może w ogóle usuncie forum bo to obciąża kompa huh.gif

Do rozmowy są IM i IRC, forum ma takowy kanał. Nie jestem zwolennikiem zamykania tematów ale jeśli nic nie wnoszą na forum, to jaki jest ich sens? Popieram ideę Hyde Parku i chyba tylko dlatego ten temat istnieje, ciekawe jak długo?

Rowniez jestem przeciw zakazywaniu takich tematow. Mozna zawsze zaczac od nowa taki watek ewentualnie tamten usuwajac. Takie calkowite zakazywanie i rozmowy na tematy OT sa.... no krotko mowiac bedziecie mieli wiele lat na emeryturce na krytykowanie owczesnej mlodziezy ("...za moich lat..." itd)... Dajcie mozliwosc wypowiedzenia swoich pogladow nie wazne na jaki temat. Wiem ze to forum tematyczne, ale nie mniej jednak niech ta spolecznosc ma ze soba cos wiecej wspolnego jak tylko system z pod znaku pingwina. Oczywiscie mam pewne ale zeby nie zasypywac ciagle forum tego typu rzeczami ale mysle ze taki jeden watek co jakis czas moze nie spowoduje rozsypki serwera tongue.gif

• 3 weeks later...

Witam

Znalazłem miejsce gdzie mogę podziekować za inne różne tematy, które zostały poruszone.

Powstrzymuję się od piasania postów ponieważ wiele tematów (problemów) zostało poruszonych wcześniej (mniej lub więcej ale po przeczytaniu jakoś sobie radzę).

Nie chcąc natomiast naruszać sensu danego tematu nic nie piszę.

Tutaj mogę jeszcze raz podziękować, że odpowiadacie nawet na "głupie" pytania i prośby o pomoc.

Początkującym i młodym ludziom to bardzo potrzebne. smile.gif