Daniello Napisano Luty 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 Dlaczego jak nagrywam płytę audio w K3b to koduje mi do wav, ogg, flac i innych pierdół. Jest taka mozliwość żeby tylko do CDA. Bo zajmuje to troche sporo miejsca na płycie. A schemat plików wyglądałby tak: Track1, track2.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 z tego co wiem, to standard CD Audio został już od dawna ustalony i nie ma tam zbyt dużego pola manewru; niby co chciałbyś osiągnąć: nagrać na płytę audio pliki mp3 i odtwarzać to w zwykłej szufladce w wieży? nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 Dlaczego jak nagrywam płytę audio w K3b to koduje mi do wav, ogg, flac i innych pierdół. Wlasnie tez nie kumam za bardzo. Plyta audio to nie skompresowany w zaden sposob zapis dzwieku(taki wav). Formaty o ktorych piszesz co najwyzej moga znajdowac sie na plycie jako dane(pliki muzyczne skompresowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 Wlasnie tez nie kumam za bardzo. Powoli zaczynam rozumieć o co chodzi: Daniel_2005 stawia chyba znak "=" pomiędzy płytą audo, a płytą z mp3 którą można odtworzyć w niektórych radiach, wieżach itd. Dobrze kombinuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 No chodzi mi o to zeby były skonwertowane tylko do cda a nie wav, ogg. Bo nagrałem tylko jeden plik mp3 na plytke audio w k3b i zamontwalem plyte i ujrzalem jeden plik wav, foldery takie jak CDA, Ogg, FLAC i coś jeszcze. W sumie to miało 30MB. Dlaczego nie może być sam jeden track, tak jak się robi na windzie w nero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Luty 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 To znaczy, że źle coś nagrałeś, ponieważ płyt audio się nie montuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 To znaczy, że źle coś nagrałeś, ponieważ płyt audio się nie montuje. Da sie zrobic takiego "mieszanca" No ale w tym wypadku chbya chodzi o nazjwyklejsza plyte audio wiec radze sprobowac jeszcze raz najlepiej na jakiejs rw. Jezeli nie zadziala to mozna zajrzec do ustawien choc powinno wszystko dzialac ok przy domyslnych wartosciach. Ewentualnie update k3b tez moze pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 A jednak...Bo można przecież przeglądać zawartosć płyty audio w systemie, no nie ?? W Linuksie wygląda ona tak: http://img140.imageshack.us/img140/5710/plyta2lb.jpg A Windowsie pokazane są tylko tracki. Już rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 Ja myslalem troche o innym mieszancu... tzn. plyta audio (taka typowa) wraz z roznymi danymi. W tym wypadku jest to raczej typowa plyta z danymi(zawierajacymi muzyke). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi