phaphiq Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Wie ktoś może jak zmienić rozmiar czcionki napisów typu Plik, Edycja, Widok..., Pomoc. Ogólnie pasek menu to się chyba zwie W Gnome to błyskawicznie szło a tutaj nie wiem gdzie jeszcze podłubać gdzie nie dłubałem Niestety, bez rezultatów pozytywnych. Po prostu za wielkie są jak przy rozdzielczości 1024 i domagają się zmiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Plik stylu (zwykle style.conf jeśli nie jest to własny styl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phaphiq Napisano Luty 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Tym tego nie zmienisz. A choćby nawet to mi udowodnij w której linijce To musi być coś związanego z GTK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 *xft.size: a menu*xft.size: b toolbar*xft.size: c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phaphiq Napisano Luty 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 Nie ma u mnie nigdzie tego :/ A jak dodaję te linijki to też nic nie daje. Mój Flux jest jakiś nienormalny A styl mam jakiś "userowy" z internetu - Sn33z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 Gdzie literki to konkretne wartośći czcionki. Może dodajesz do konfiga usera, a czyta z konfiga globalnego (albo na odwrót). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi